Voutilainen X Leijona
Leijona Heritage malliston kellot ovat 100% Sveitsissä valmistettuja ja niiden komponentit ovat Kari Voutilaisen tytäryhtiöiden tai yhteistyökumppaneiden toimittamia. Kellojen uniikkikuorien viimeistelyssä on käytetty erilaisia tekniikoita kuten satiinihiontaa.

Kellotaulujen painoaiheisiin on käytetty useita työvaiheita ja indeksien ja osoittimien luminointiaine on asetettu kellotauluihin käsin. Kellojen lasit ovat heijastamatonta safiirilasia, ja lisäksi Urho Chronon lasinen takapohja on safiirilasia. Koneistona kelloissa on sveitsiläisen Sellita-koneistotehtaan automaattikoneistot ja rannekkeina sveitsiläisen perheyrityksen Rhein Filsin rannekkeet.
Leijona Heritage mallisto koostuu kolmesta eri kellomallista; Jalo, Oiva ja Uhro. Oy Perkko Ab:n perustajaveljista Oiva oli vanhin. Oiva oli luonteeltaan hillitty ja tasapainoinen ja erittäin taidokas kultaseppä. Jalo oli yrityksen rakastettu toimitusjohtaja, luonteeltaan suoraryhtinen mies ja toimissaan rohkea suunnannäyttäjä. Veljeksistä nuorin Urho vastasi yrityksen Viipurin toimipisteestä. Urho oli taitava kelloseppä sekä tarkka ja erittäin tyylitietoinen mies.

Kari Voutilainen on Suomen Kelloseppäliiton Suurmestari. Vuonna 2002 Vuotilainen perusti Sveitsiläiseen Môtiersin kaupunkiin omaa nimeään kantava yrityksen, joka suunnittelee ja rakentaa kelloja käsityönä. Voutilaisen ateljeessa työskentelee 15 artesaania, ja vuonna 2018 he valmistivat vuodessa 45 kelloa.

Uutuudet

/
Kategoria
Kellotaulun koko
Ranneke
Väri
Kellotaulun väri
Vesitiiviys
Hinta
Miesten / Naisten
Järjestä perustuen:

Försti Diver

/

Jalo Sport

/

Môtiers Classic

/

Oiva Classic

/

Urho Chrono

/