Leijona x Kari Voutilainen

Heritage 1907 Urho Chrono alias Toivo

4990,00 

  • Voutilainen X Leijona Urho Chrono miesten rannekellot saatavilla Westerbackilta.Leijona Urho Chrono huokuu vauhdin hurmaa ja 1970-luvun estetiikkaa. Urho kronografin käyttäjä ei suostu tinkimään tyylistään.
  • Voutilainen X Leijona URHO CHRONO alias Toivo -rannekello on nuorekas, virtaviivainen ja sporttinen. Kello on sarjanumeroitu. Kello on saanut lisänimensä "Toivo" muistuttamaan käyttäjäänsä siitä , että aina on toivoa. Kellon ilme on syntynyt jo 1970-luvulla, joka oli maailmalla uuden aikaa vaikeiden sotavuosien jälkeen, ja kellossa on suuret painikkeet, kaksi erillisruutua ajanotolle ja hieman ylisuuri sekuntinäyttö, joka muistuttaa vanhoja ajanottokelloja. Luminointi on tehty käsin ja sinisessä tikatussa nahkarannekkeessa on vanhojen urheilukellojen rannekkeille ominainen rei'itys. Urho on syntynyt kelloseppämestari Kari Voutilaisen ja Perkko Oy:n omistaman Leijona-kellomerkin yhteistyönä Sveitsissä, ja 42 mm leveä runko sisältää Sellitan SW510 BH-automaattikoneiston, jossa on 48 tunnin käyntivara.
  • Vuonna 1918 perustettu Perkko Oy on tuonut Sveitsissä valmistettuja Leijona-kelloja Suomeen perustamisestaan saakka ja ollut mukana luomassa yhtä Suomen arvostetuimmista ja rakastetuimmista kellomerkeistä. Urho-kello on saanut nimensä Perkon yhden perustajaveljen, kultaseppä Urho Perkon mukaan. Tämän kellon sininen väri on Vuotilaisen lempiväri ja lisäksi sinisellä värillä on oma erityinen merkitys suomalaisille; siniristilippumme, siniset kirkkaat järvet sekä puhdas taivas. Tähän kelloon on löynyt juuri oikea sinisen väri Voutilaisen tehtaalla.
 
Materiaali: ruostumaton teräs
Kellotaulun väri: sininen, Valkoinen
Halkaisija: 42
Ranneke: Nahka
Väri: Sininen
Vesitiiviys: 100 m
Takuu:
Valmistajan koodi: ref. 19.100.01.110
Kellon halkaisija: 42 mm
Koneisto: Sellita SW510

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 19.100.01.110 Osasto:

Varaa ja tule valitsemaasi myymälään tutustumaan ja ostamaan.

 
Olemme seuraavien laadukkaiden kellomerkkien virallinen jälleenmyyjä: Rado, Raymond Weil, Bell & Ross, Oris, Longines, Tissot, Mont Blanc, Seiko ja Casio G-Shock. Lisäksi valikoimassamme runsaasti koruja: mm. Westerback Collection -timanttimallisto, Zoccai, Kalevala Koru 
Westerback 1897
Osoite
Keskuskatu 5 00100 Helsinki +358 20 7000 605 Katso sijainti kartalla
Avoinna

MA PE  10 – 18

LA      10 17

 

Ei edustusta.