Vuonna 1918 perustettiin “Shoukousha Watch Research Institute”, josta tuli myöhemmin “CITIZEN Watch Co.”.

1920-luvulla lähes kaikki Japanissa olleet kellot tuotiin yhä ulkomailta. Ensimmäinen CITIZEN-kello ilmestyi Japanin markkinoille vuonna 1924, kuusi vuotta yrityksen perustamisen jälkeen. Näiden kuuden vuoden aikana yrityksen perustaja avasi kelloseppäkoulun kouluttaakseen työntekijöitään ja tehdäkseen heistä tarkkuuskellojen valmistuksen asiantuntijoita.

Ottaen huomioon, että maahantuotuja kelloja pidettiin luksustuotteina, kello oli kohtuuhintainen myös suurelle yleisölle. Voidaan sanoa, että CITIZEN mahdollisti useammille ihmisille kellon ostamisen Japanissa.

Tämän vuoksi Tokion pormestari antoi Japanin ensimmäiselle kellolle nimen CITIZEN.

Tänä päivänä CITIZEN WATCH on aito kellosepänverstas, jossa valmistusprosessi ulottuu kellon yksittäisten komponenttien kehittämisestä ja valmistamisesta kellon lopulliseen kokoamiseen. Yritys toimii yli 100 maassa ympäri maailmaa. Siitä lähtien, kun yritys vuonna 1918 perustettiin, Citizen on uskonut mottoonsa “BETTER START NOW” – kuka tahansa oletkin ja mitä tahansa teetkin, aina on mahdollista tehdä jotain paremmin, ja aika aloittaa on nyt. Citizen jakaa tämän uskomuksen ja onkin luonut kelloja, keksinyt ja kehittänyt teknologioita sekä tutustunut kellojen tulevaisuuteen, josta esimerkkinä ovat oma valoa hyödyntävä Eco-Drive-teknologiaan sekä satelliittien avulla toimiva Satellite Wave -aikasignaalin vastaanottojärjestelmä.
Kategoria
Kellotaulun koko
Ranneke
Väri
Kellotaulun väri
Vesitiiviys
Myymälät
Hinta
Miesten / Naisten
Järjestä perustuen:

    Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Kaikki