Uutuus

Zenith

Defy Inventor

17600,00 

  • Basel World 2019 -messujen uutuusmalli! Toimituksen alkavat kesällä 2019. Toimitusaika tarkentuu myöhemmin.
  • Zenith Defy Inventor tuo Defy Lab -mallin konseptin laajemmin kuluttajien saataville. Tämän mallin täysin uusi ja vallankumouksellinen Zenith Oscillator (cal. 9100) -koneisto on ensimmäinen mekaaninen kellonkoneisto, joka kehittää ja uudistaa jo vuonna 1675 kehitettyä "sveitisläistä ankkurikäyntiä". Defy Inventor -sarjan erikoisominaisuuksia ovat:
  • Uudenlainen käyntilaite on valmistettu piistä ja kaikki n. 30 perinteisen käyntilaitteen osaa on korvattu yhdellä ainoalla osalla, jonka ykstityiskohdat ovat hiuksenhienoja. Koko käyntilaite on vain 0,5mm paksu, kun perinteisessä kellossa värähtelijä on n. 5mm paksu.
  • Käyntitaajuus häkellyttävät 18 hertziä (125,000 vph) ja heilahduskulma vain +/- 5-6 astetta. Käyntivara noin 50 tuntia.
  • Korkea käyntitaajuus mahdollistaa myös huippukäyntitarkkuudeen. Vuorokautinen käynnin poikkeama on 0,3 sekunnin luokkaa siinä missä esim. "COSC" -sertifioiduille kronometrikelloille sallitaan -4:stä +6:een sekuntiin heittoa.
  • Tarkkuus myös säilyy samalla tasolla lähes koko kellon käyntivaran. Perinteisen mekaanisen kellon käyntitarkkuus heikkenee, kun käyntivarasta 24 tuntia on kulunut. Defy Inventor käy täysin samaa tarkkuutta aina käyntivaran 95 prosenttiin saakka.
  • Koneiston voitelutarve vähenee huomattavasti. Koska käyntilaitteessa ei ole erillisiä liikkuvia osia ei siinä ole myöskään kitkapintoja öljyttäväksi.
  • Lämmön, painovoiman tai magneettikenttien vaikutus kellon käyntitarkkuuteen on eliminoitu.
  • Myös Defy Invetorin kuorimateriaalit ovat innovatiivisia. Tämän mallin 44 millinen kuori on titaania ja kellonkehä uutta Zenithin kehittämää "Aeronith"-materiaalia, joka on maailman kevyin alumiinikomposiitti: 2,7, kertaa titaania kevyempää, 1,7 kertaa kevyempää kuin alumiini ja kymmenyksen hiilikuitua kevyempää. Materiaali on myös äärimmäisen kovaa.
  • Olemme Zenithin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä. Kellolla on 14 päivän palautusoikeus ja kahden vuoden takuu. Kellot toimitetaan aina alkuperäisessä kunnossa ja kotelossa, jonka mukana tulevat käyttöohjeet, takuukortti ja kaikki muu kyseiseen kellomalliin kuuluvat ohjeet ja oheistuotteet.
Ranneke: Kumi, Nahka
Väri: tummansininen
Kellotaulun väri: sininen, Skeleton
Miesten / Naisten: Miehet
Materiaali: Aeronith-kehä, titaani
Vesitiiviys: 100 m
Takuu: 2 vuotta
Valmistajan koodi: 95.9001.9100/78.R584
Kellon halkaisija: 44 mm
Koneisto: automaatti, hi-beat

Varasto loppu

Varaa ja tule valitsemaasi myymälään tutustumaan ja ostamaan.

 
 
Westerback 1897
Osoite
Keskuskatu 5 00100 Helsinki +358 20 7000 605 Katso sijainti kartalla
Avoinna

 

MA-PE 10 – 19
LA 10 – 17
SU 12 – 17

 

Merkki on edustettuna myymälässä.