Tissot

Le Locle Automatic

525,00 

Tissot Le Locle on saanut nimensä Tissotin kotikaupungin mukaan, joka sijaitsee Sveitsin Jura-vuoristossa. Tässä rannekellossa on ruostumaton teräsranneke ja kuori, päivyri, sekä naarmuuntumaton safiirilasi.

Olemme Tissotin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä. Kellolla on 14 päivän palautusoikeus ja kahden vuoden valmistajan myöntämä takuu. Kellomme lähetetään aina alkuperäisessä kunnossa ja kotelossa, jonka mukana tulevat käyttöohjeet, takuukortti ja kaikki muu kyseiseen kellomalliin kuuluvat ohjeet ja oheistuotteet.Tissot Le Locle on saanut nimensä Tissotin kotikaupungin mukaan, joka sijaitsee Sveitsin Jura-vuoristossa. Tässä rannekellossa on ruostumaton teräsranneke ja kuori, päivyri, sekä naarmuuntumaton safiirilasi.

Olemme Tissotin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä. Kellolla on 14 päivän palautusoikeus ja kahden vuoden valmistajan myöntämä takuu. Kellomme lähetetään aina alkuperäisessä kunnossa ja kotelossa, jonka mukana tulevat käyttöohjeet, takuukortti ja kaikki muu kyseiseen kellomalliin kuuluvat ohjeet ja oheistuotteet.
Ranneke: Ruostumaton teräs
Väri: hopea
Kellotaulun väri: kuvioitu, Musta
Miesten / Naisten: Naiset
Materiaali: ruostumaton teräs
Vesitiiviys: 30 m
Takuu: 2 vuotta
Valmistajan koodi: T41118333
Kellon halkaisija: 25 mm
Koneisto: Automaatti

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): T41118333 Osasto: