TAG Heuer

Aquaracer Professional 300

2900,00 

  • Uusi Aquaracer Professional 300 -mallisto tuo päivitystä ja hienosäätöä Tag Heuerin suostittuun sukeltajankellomallistoon. Aquaracer on ammattimainen sukeltajan kello, jonka 300 metrin vesitiiviys, kierrelukittava nuppi, robusti kuoren muotoilu ja kääntyvä sukeltajankehä tarjoavat kestävyyttä, käytettävyyttä ja huippuluokan luettavuuden kaikissa olosuhteissa.
  • Tässä naisten mallissa on upea kuvioitu vaalea kellotaulu ja musta keraaminen yhteensuuntaan kääntyvä sukeltajankehä. Indeksit on muotoiltu kellonkehän tapaan kulmikkaiksi ja päivyri on siirtynyt kello kuuteen, mikä tekee kellotaulusta erittäin tasapainoisen. Suurennuslasi päivyrin päällä parantaa luettavuutta.
  • Tässä mallissa on halkaisijaltaan 36mm teräskuori ja teräsranneke, jonka taittosoljessa on uusi kätevä hienosäätömekanismi.
  • Westerback on Tag Heuer -kellojen virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Kaikki kellomme toimitetaan alkuperäisissä valmistajan pakkauksissa ohjekirjoineen ja takuukortteineen sekä muine oheismateriaaleineen. Kelloilla on kahden vuoden kansainvälinen valmistajan takuu. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on aina täysi 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
Ranneke: Ruostumaton teräs
Väri: hopea
Kellotaulun väri: Valkoinen
Miesten / Naisten: Naiset
Materiaali: keraaminen kehä, ruostumaton teräs
Vesitiiviys: 300 m
Tyyppi: Sukeltajankello
Takuu: 2 vuotta
Valmistajan koodi: WBP231C.BA0626
Kellon halkaisija: 36 mm
Koneisto: automaatti

Varastossa

Varaa ja tule valitsemaasi myymälään tutustumaan ja ostamaan.

 
Olemme seuraavien laadukkaiden kellomerkkien virallinen jälleenmyyjä: Omega, Hublot, Breitling, Tag Heuer, Rado, Raymond Weil, Bell & Ross, Longines, Tissot, Zenith, Gucci, Mont Blanc, Seiko ja Casio G-Shock. Lisäksi valikoimassamme runsaasti koruja: mm. Westerback Collection -timanttimallisto, Gucci, Zoccai, Kalevala Koru 
Westerback 1897
Osoite
Keskuskatu 5 00100 Helsinki +358 20 7000 605 Katso sijainti kartalla
Avoinna

MA PE  10 – 18

LA      10 17

 

Ei edustusta.