Uutuus

TAG Heuer

Aquaracer Professional 300

3100,00 

  • Uusi rohkean leikkisä oranssi Aquaracer Professional 300 -malli.
  • Nyt nähtävillä myymälässämme
  • Upea oranssi kellotaulu luo hienon kontrastin mustan keraamisen kehän kanssa. Indeksit on muotoiltu kellonkehän tapaan kulmikkaiksi ja päivyri suurennoslasilla sijaitsee kello kuudessa, mikä tekee kellotaulusta erittäin tasapainoisen.
  • Tässä mallissa on halkaisijaltaan 43mm teräskuori ja teräsranneke, jonka taittosoljessa on kätevä hienosäätömekanismi.
  • Westerback on Tag Heuer -kellojen virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Kaikki kellomme toimitetaan alkuperäisissä valmistajan pakkauksissa ohjekirjoineen ja takuukortteineen sekä muine oheismateriaaleineen. Kelloilla on kahden vuoden kansainvälinen valmistajan takuu. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on aina täysi 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
Ranneke: Ruostumaton teräs
Väri: hopea
Kellotaulun väri: oranssi
Miesten / Naisten: Miehet
Materiaali: keraaminen kehä, ruostumaton teräs
Vesitiiviys: 300 m
Tyyppi: Sukeltajankello
Takuu: 2 vuotta
Valmistajan koodi: WBP201F.BA0632
Kellon halkaisija: 43 mm
Koneisto: automaatti

Varastossa

Varaa ja tule valitsemaasi myymälään tutustumaan ja ostamaan.

 
Olemme seuraavien laadukkaiden kellomerkkien virallinen jälleenmyyjä: Omega, Hublot, Breitling, Tag Heuer, Rado, Raymond Weil, Bell & Ross, Longines, Tissot, Zenith, Gucci, Mont Blanc, Seiko ja Casio G-Shock. Lisäksi valikoimassamme runsaasti koruja: mm. Westerback Collection -timanttimallisto, Gucci, Zoccai, Kalevala Koru 
Westerback 1897
Osoite
Keskuskatu 5 00100 Helsinki +358 20 7000 605 Katso sijainti kartalla
Avoinna

MA PE  10 – 18

LA      10 17

 

Ei edustusta.