Uutuus

TAG Heuer

Porsche Carrera Chronograph

5700,00 

  • Tag Heuer on tuonut markkinoille Carrera -lippulaivamallistaan Porsche -erikoismallit, joita on saatavilla hyvin rajoitetusti. Kellouutuus juhlistaa Tag Heuerin ja Porschen tinkimätöntä historiaa ja perintöä alojensa edelläkävijöinä.
  • Uudet Carrera Porsche-mallit ovat ensimmäiset noin vuosi sitten uudistuneen Carrera Sport kronografi -mallisarjan kellot, joiden taulua koristavat arabialaiset numerot minuuttimerkinnöissä. Ja luonnollisesti kirjasin on tuttu nykyaikaisen Porsche 911-mallin mittaristosta. Kelloa on saatavilla sekä teräs- että nahkarannekkeella. Nahkarannekkeesta erityisen tekee Porschen sisustasta tutut tikkaukset. Molemmilla rannekkeilla kokonaisuus on Tag Heuerille ominaiseen tapaan rohkealinjainen, jämäkkä, mutta hienostuneesti viimeistelty ja tyylikäs sekä suorituskykyinen kronografikello. Uutuusmalliston määrittävät ominaispiirteet ovat luksusluokan viimeistely ja huippuunsa hiottu suorituskyky.
  • Uuden mallin voimanlähteenä toimii Tag Heuerin lippulaivakoneisto kaliiperi Heuer 02. Tämä alusta loppuun täysin Tag Heuerin valmistama in-house -koneisto on mekaaninen automaattikoneisto tarkalla ja luotettavalla colum-wheel -kronografilla sekä 80 tunnin käyntivaralla.
  • Olemme Tag Heuerin virallinen jälleenmyyjä. Tuotteet oheistarvikkeineen toimitetaan alkuperäisissä pakkauksissaan ja valmistajan 2 vuoden kansainvälisellä takuulla. Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.
 
Ranneke: Ruostumaton teräs
Väri: hopea
Kellotaulun väri: Musta
Miesten / Naisten: Miehet
Materiaali: ruostumaton teräs
Tyyppi: Kronografi
Vesitiiviys: 100 m
Kellonlasi: Safiirilasi
Takuu: 2 vuotta
Valmistajan koodi: CBN2A1F.BA0643
Kellon halkaisija: 44 mm
Koneisto: automaatti

Varastossa

Varaa ja tule valitsemaasi myymälään tutustumaan ja ostamaan.

 
Olemme seuraavien laadukkaiden kellomerkkien virallinen jälleenmyyjä: Omega, Hublot, Breitling, Tag Heuer, Rado, Raymond Weil, Bell & Ross, Longines, Tissot, Zenith, Gucci, Mont Blanc, Seiko ja Casio G-Shock. Lisäksi valikoimassamme runsaasti koruja: mm. Westerback Collection -timanttimallisto, Gucci, Zoccai, Kalevala Koru 
Westerback 1897
Osoite
Keskuskatu 5 00100 Helsinki +358 20 7000 605 Katso sijainti kartalla
Avoinna

MA – PE      10 – 19
LA               10 – 17

SU               Suljettu

Ei edustusta.