Rado

True Thinline Le Corbusier collection

2310,00 

  • LE CORBUSIER COLLECTION POWERFUL ORANGE 4320S
  • Punaisen ja keltaisen tavoin oranssi on energinen väri. Se edustaa elämännälkää, optimismia ja nuorekkuutta. Oranssilla voidaan luoda miellyttäviä ja innoittavia tiloja ja se tarjoaa hyvän perusvärin laajoille pinnoille. Tämä oranssin sävy on värikylläinen ja energinen. Se pomppaa esiin ja luo rohkean vaikutelman.
  • Radon ohuen ohuet True Thinline -kellot saapuvat uuden malliston myötä uusissa upeissa väreissä. True Thinline Les Couleurs™ Le Corbusier mallisto esittelee yhdeksän uniikkia, kirkasta, energistä ja räiskyvää sävyä. Kukin väri on hyvin tarkkaan mietitty ja juontaa juurensa sveitsiläisen arkkitehdin, muotoilijan ja taiteilijan Le Corbusierin teoksessaan Architectural Polychromy muodostamaan väriteoriaan. Kukin sarjan kelloista on valmistettu Radon high-tech keraamista ja ne ovat verrattoman naarmutusta kestäviä ja säilyttävät upeat kirkkaat ja eläväiset värinsä. True Thinline kelloissa on kvartsi-koneisto.
Ranneke: Keraaminen
Väri: Oranssi
Kellotaulun väri: oranssi
Miesten / Naisten: Miehet, Naiset
Materiaali: keraaminen
Vesitiiviys: 30 m
Takuu: 2 vuotta
Valmistajan koodi: R27095652
Kellon halkaisija: 39 mm
Koneisto: kvartsi

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): R27095652 Osastot: , , , , ,

Varaa ja tule valitsemaasi myymälään tutustumaan ja ostamaan.

 
Olemme seuraavien laadukkaiden kellomerkkien virallinen jälleenmyyjä: Rado, Raymond Weil, Bell & Ross, Oris, Longines, Tissot, Mont Blanc, Seiko ja Casio G-Shock. Lisäksi valikoimassamme runsaasti koruja: mm. Westerback Collection -timanttimallisto, Zoccai, Kalevala Koru 
Westerback 1897
Osoite
Keskuskatu 5 00100 Helsinki +358 20 7000 605 Katso sijainti kartalla
Avoinna

MA PE  10 – 18

LA      10 17

 

Ei edustusta.