Omega

Speedmaster Moonwatch Professional (Hesalite)

5100,00 

  • Tämä Speedmaster Moonwatch on loppuunmyyty! Omega Speedmaster on yksi kellomaailman ikonisimpia malleja ja ensimmäinen Kuussa käynyt kello.
  • Tässä OMEGA Speedmaster Professional 'Moonwatch' kellossa on musta kellotaulu ja alkuperäinen hesaliittipleksilasike. Kellon pienissä tauluissa on erillinen sekunttinäyttö, 30 minuutin ja 12 tunnin laskurit. 42mm täysteräksistä kuorta reunustaa musta kehä, jossa on takometri-asteikko.
  • Kellon voimanlähteenä toimii legendaarinen käsivetoinen koneisto calibre 1863, jota on käytetty myös kuussa käyneissä kelloissa. Kellon takapohjaa koristaa Omega Seahorse sekä maininta NASA:n sertifikaatista virallisena kellona kaikilla miehitetyillä avaruuslennoilla. Kellon mukana tulee vain tälle mallille tarkoitettu erikoislaatikko, johon kuuluu "NATO"-ranneke, astronauttienkin käyttämä velcro-ranneke, työkalu rannekkeen vaihtoon ja jousitapit sekä kirja Omegan Kuukello-malliston historiasta.
  • Olemme Omegan valtuuttama, virallinen jälleenmyyjä. Kellolla on 14 päivän palautusoikeus ja viiden vuoden valmistajan myöntämä takuu. Kellomme lähetetään aina uutena ja alkuperäisessä kotelossa, jonka mukana tulevat käyttöohjeet, takuukortti ja kaikki muu kyseiseen kellomalliin kuuluvat ohjeet ja oheistuotteet.
Ranneke: Ruostumaton teräs
Väri: hopea
Kellotaulun väri: Musta
Miesten / Naisten: Miehet, Naiset
Materiaali: ruostumaton teräs
Tyyppi: Kronografi
Vesitiiviys: 50 m
Takuu: 5 vuotta
Valmistajan koodi: 311.30.42.30.01.005
Kellon halkaisija: 42 mm
Koneisto: käsivetoinen

Varasto loppu

Varaa ja tule valitsemaasi myymälään tutustumaan ja ostamaan.

 
Olemme seuraavien laadukkaiden kellomerkkien virallinen jälleenmyyjä: Omega, Hublot, Breitling, Tag Heuer, Rado, Raymond Weil, Bell & Ross, Longines, Tissot, Zenith, Gucci, Mont Blanc, Seiko ja Casio G-Shock. Lisäksi valikoimassamme runsaasti koruja: mm. Westerback Collection -timanttimallisto, Gucci, Zoccai, Kalevala Koru 
Westerback 1897
Osoite
Keskuskatu 5 00100 Helsinki +358 20 7000 605 Katso sijainti kartalla
Avoinna

MA – PE      10 – 19
LA               10 – 17

SU               Suljettu

Ei edustusta.