Westerback 1897

Westerback on jo yli 120 vuoden ajan Helsingissä toiminut kello- ja kultasepänliike. Tarjoamme ammattitaidolla ja kultasepänperinteitä kunnioittaen kello- ja koruosaamisemme asiakkaidemme käyttöön. Etsitpä laadukasta kelloa tai upeaa korua – itsellesi tai lahjaksi, Olemme palveluksessasi.

Verkkokaupastamme saat tuotteet suoraan kotiovellesi! 14 päivän palautusoikeus, joustavat maksutavat, kelloilla vähintään kahden vuoden valmistajan takuu! Edustamme mm. seuraavia tunnettuja sveitsiläisiä laatumerkkejä: Hublot, Omega, Bell&Ross, Zenith, TAG Heuer, Rado, Gucci, Longines, Tissot, Breitling, Raymond Weil.

Meiltä saat myös kello- ja kultasepän palvelut luotettavasti ja ammattitaidolla.

Westerbackin verkkokaupan valikoimassa lisäksi myös: Seiko, Mont Blanc, Casio, G-Shock, Leijona. Korumallistomme helmi ovat kotimaiset oman tuotannon avainlipputuotteet, Westerback Collectionin timanttikorut. Laadukkaat suomessa valmistetut timanttisormukset, vihkisormukset ja kihlasormukset, kuten myös tunnetut korubrändit kuten Kalevala Korut, Zoccai, Pandora ja Fairy Tale, saat nyt kätevästi suoraan netistä.  Katso myymälämme aukioloajat ja yhteystiedot tästä linkistä.

Klarna

Katso Black&Gold -viikon huipputarjoukset!

Alennukset jopa -40%! Tarjoustuotteita lisätään osastolle joka päivä. Alennukset voimassa vain varastossamme olevista tuotteista. Alennus ei koske tilaustuotteita.

 

Uusi Bell&Ross BR05 Chrono on täällä!

Sveitsiläiset kellot

Hublot-kellot Westerbackilta

Uusi klassisten pilottikellojen henkeä huokuva TAG Heuer Autavia mallisto on täällä!

Kaikki 7 erilaista mallia tilattavissa verkkokaupastamme. Katso mallisto klikkaamalla kuvaa. Tule myös myymälään tutustumaan.

Vuosisadan suomalainen kelloteko

Uudet Voutilainen x Leijona Heritage -mallit saatavissa nyt myös Westerback-verkkokaupasta. Tutustu Oiva, Jalo ja Urho -malleihin ja löydä oma suosikkisi. Jokainen kellomalli on pala suomalaista kellohistoriaa, joka jatkaa Leijonan tarinaa yhä yli 110 vuoden jälkeen.

Palvelut

 

Kuten kaikki hienomekaaniset laitteet, myös kellot edellyttävät säännöllistä huoltoa toimiaksen moitteettomasti. Kokeneet kelloseppämme huoltavat kaikki tasku- ja rannekellot, peruskelloista monimutkaisiin arvokelloihin. Teemme niin paristonvaihdot kuin täydelliset mekaanisten kellojen korjauksetkin ammattitaidolla, merkistä riippumatta.

Uutiskirje

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi saat runsaasti etuja ja tarjouksia, jotka on tarkoitettu ainoastaan uutiskirjetilaajillemme. Voit liittyä tilaajaksi täyttämällä liittymislomakkeen tästä.

Myymälä

Helsingin Keskuskadun kivijalkamyymälässämme kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa kelloihin ja koruihin liittyvissä asioissasi. Myymälästämme löydät myös kellosepän palvelut. Westerback-myymälän yhteystiedot ja aukioloajat.